Koper potrdil prihod Rajčevića

Nogometni klub Koper je pred novo sezono danes uradno potrdil prihod Aleksandra Rajčevića, ki je pred tem deset let nosil dres Maribora. Tabor Sežana pa je v svoje vrste pripeljala portugalskega nogometaša Aldairja Djaloja, medtem ko bo za ljubljanski Bravo igral nekdanji vratar Olimpije Matija Orbanić.

Triintridesetletni Rajčević je kariero začel prav v Kopru, poleti 2010 pa se je preselil v Ljudski vrt, kjer je prebil zadnjih deset let. Zdaj je dokončno okrepil Koprčane, s katerimi se že nekaj časa pripravlja na novo sezono, ki se bo začela 12. avgusta. Odigral je tudi že nekaj pripravljalnih tekem.

Rajčević je v letošnji sezoni za Maribor odigral devet tekem, v karieri pa je za vijoličaste zbral 297 nastopov, imel pa je tudi številne težave s poškodbami.

Tabor Sežana je v petek zvečer potrdila prihod 28-letnega portugalskega nogometaša Aldairja Djaloja, s čimer je postal četrta okrepitev Kraševcev pred novo sezono.

Večino svoje kariere je Aldair igral na Portugalskem, kjer je v prvi in drugi ligi odigral 179 tekem. V tujini je igral tudi na Cipru, od koder se je iz Onisilos Sotire preselil v Sežano. Gre za nogometaša, ki se najbolje znajde na desnem krilnem položaju.

V novicah